Software voor 3D scannen

De moeilijkheid in het werken met 3D-scans zit niet in het verkrijgen van de data, maar in het verwerken van de data voor een specifieke toepassing. Daarbij speelt de keuze van de jusite software een belangrijke rol. Geopoints heeft niet alleen kennis en ervaring met 3D-scannen en het verwerken van 3D-data , maar is bovendien bereid om zich in korte tijd te verdiepen in het proces waarvoor u de data nodig heeft. Alleen dan is het mogelijk om een puntenwolk of een mesh in te zetten op de manier die past bij uw specifieke toepassing. 

 

 

3D Systems software stelt u in staat om verbazingwekkende ontwerpen snel en gemakkelijk te maken. Maak intelligente onderdelen, assemblages en tekeningen met een volledig parametrische solid modeling software.

Met de software van 3D systems heeft u krachtig gereedschap ter besschikking om scan data te verwerken tot CAD modellen die passen bij uw toepassing. Daarnaast biedt software om inzichtelijke rapportage op te stellen op basis van een vergelijk van 3D scans met nominale CAD bestanden.

 

 

Geomagic Design X (voorheen Rapidform XOR), de meest uitgebreide reverse engineering software, combineert geschiedenis-gebaseerde CAD met 3D scan data verwerking, zodat u "feature-based" bewerkbare solide modellen kunt creëren , die compatibel zijn met uw bestaande CAD-software.

 

          
geschiedenis gebaseerd modelleren   "Accuray Analyzer TM" - controle van het resultaat

 

Download de brochure hier     

 

Geomagic Verifiy is krachtige, eenvoudige "first article" inspectie software voor zowel contact en non-contact 3D meetapparatuur. Het biedt gereedschappen om gescande onderdelen te vergelijken met CAD-modellen om om fabricagefouten op te sporen voordat ze tot grote problemen leiden.

       
Intelligente inspectie zoals GD&T   Inzichtelijk rapportage middels kleuren patronen

Download de brochure hier