Hardware voor 3D scannen

Geopoints vertegenwoordigt meerdere bedrijven die verschillende hardware leveren voor het vastleggen van 3D-scans. Aangezien we dagelijks werken met deze hardware, voor zeer uiteenlopende  toepassingen, kunnen we u goed adviseren welke oplossing het beste past bij uw toepassing.
 

Creaform richt zicht op het ontwikkelen, produceren en op de mark zetten van draagbare 3D meetsystemen die de productiviteit verhogen. Door de expertise van Creaform en de passie van de medewerkers helpt Creaform oplossingen te vinden die naadloos aansluiten bij specifieke toepassingen. 

  brochure brochure
brochure   brochure

 lees meer

 lees meer  lees meer

    

Hangzou Shining 3D Co. Ltd. is een toonaangevende high-tech onderneming, gevestigd in China. De scanners van Shining 3D zijn gebaseerd op de gestructureerd licht methode. De hoge efficiëntie en nauwkeurigheid staan hierbij voorop. De producten van Shining 3D worden al toegepast in meer dan 50 landen en regio's zoals de USA, Europa, Midden Oosten, Zuid Afdrika, etc. 

 
       
AutoScan_IT   OptimScan TitanScan
       
lees meer   lees meer lees meer

 

FARO ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen.

De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen. De systemen worden gebruikt voor het inspecteren van componenten en samenstellingen, productieplanning, het documenteren van grote volumes of het structureren in 3D, en nog veel meer

   
FARO ScanArm FARO Focus3D
   
lees meer lees meer